Menu Sluiten

Jongvolwassenen | 17 - 30 jaar

Voor jongeren zijn er diverse activiteiten die een plek bieden voor gezelligheid en plezier, maar ook voor het verdiepen van je kennis over- en relatie met God.

Jong volwassen

Jong. We zijn het of we zijn het geweest. God vindt jongeren belangrijk en richt zich daarom ook juist speciaal op hen! In de Bijbel waren er verschillende jongeren die helpers van God waren, zoals Jeremia, Maria en Timotheüs.

Maar God kijkt niet naar hun leeftijd; iedereen hoort erbij in het Koninkrijk van God.

Jeremia vindt zichzelf te jong De Heer zei tegen mij: ‘Nog voordat Ik je maakte in de buik van je moeder, kende Ik je al. Al voordat je werd geboren, gaf Ik jou je taak. Toen al was Ik van plan om jou tot mijn profeet voor de volken te maken.’ Maar ik antwoordde: ‘Heer, dat kan ik helemaal niet! Ik ben veel te jong!’ Maar de Heer zei: ‘Zeg niet dat je te jong bent. Je zal gaan naar de mensen naar wie Ik je stuur. Je zal tegen hen alles zeggen wat Ik je zeg. Wees niet bang voor hen, want Ik ben bij je. Ik zal je altijd redden.’ (Jeremia 1:4-9, De BasisBijbel).

Person.svg
We vinden het fijn om met leeftijdsgenoten een gezellige avond te hebben waarin we het ook over het geloof kunnen hebben.

Jeugdvereniging (donderdagavond)

Kootwijkerbroek

JV

Als jongere komt er veel op je af, en maak je eigenlijk best belangrijke keuzes voor de invulling van de rest van je leven. Om hierin niet alleen te staan, ontmoeten we je graag op de JV! Samen ontdekken we Gods weg met ons leven, en leren we van elkaar.

Iedere donderdagavond komen we samen, loop gerust eens binnen. Iedereen is welkom!

JOVO

Iedereen is welkom op de JOng VOlwassenen kring, Met leeftijdsgenoten wordt aan de hand van de Bijbel gezocht en gesproken naar hoe te leven als christen in de praktijk van alledag. Samen zijn jullie hier in gesprek en leren van elkaar.

Kom gerust een keertje langs!

Klaar voor de start!

Ga je binnenkort trouwen of ben je net getrouwd? Dan komt er veel op je pad!

In deze huwelijkscursus 'Klaar voor de start!' willen we aan de hand van een serie avonden samen op weg helpen. Dit loopt uiteen van samen jullie huisgodsdienst ontdekken, tot hele praktische zaken die je met elkaar af kunt spreken.

Geinteresseerd? Neem gerust contact op!