Menu Sluiten

Jeugd | 0 - 17 jaar

Binnen onze gemeente organiseren we diverse wekelijks diverse activiteiten voor kinderen en jongeren, voor alle leeftijdsgroepen!

Jeugd

Als gemeente willen we een veilige en vertrouwde omgeving bieden voor kinderen en jongeren. Daarom zijn er voor alle leeftijdsgroepen catechisatie, clubs en verenigingen. Hier kom je kinderen uit je klas, vrienden en vriendinnen, vast ook tegen!

Ook in de vakanties organiseren we activiteiten zoals een kamp voor de Vrijdagavondclubs en Vakantie Bijbel Week.

Daarnaast zijn er eens in de zoveel tijd ook themadiensten voor jongeren.

fam. van de Berg.jpg
Onze kerk is fijn, omdat.... ... ik met vriendinnen naar club kan gaan (Rosanna), ... we liedjes over God zingen op catechisatie (Gabriël), ... we er Gods goede Boodschap beleven en doorgeven (Gert & Elisabeth). Kortom....een plek waar je samen gemeente kunt zijn!

Familie van den Berg

Lunteren

Kinderoppas op zondagmorgen

Iedere zondagmorgen, ook op de feestdagen, is er de gelegenheid om kinderen van 0 t/m 6 jaar naar de kinderoppas te brengen in Eben-Haëzer. Het Eben-Haëzer verenigingsgebouw bevind zich links achter de kerk in Kootwijkerbroek.

Er zijn drie leeftijdsgroepen:

De baby's en dreumessen tot 2 jaar spelen in zaal A en kunnen slapen in zaal G De peuters van 2 tot 4 jaar spelen in zaal B De kleuters van 4 t/m 6 jaar spelen in de kelder Bij de kleuters wordt ook een Bijbelverhaal verteld en uitgelegd. Aansluitend bij de vertelling maken de kinderen een werkje.

Ook staat er een geldbusje voor een vrijwillige bijdrage aan de oppas. Van de opbrengst wordt voor de kinderoppas duurzaam speelgoed, werkjes, luiers, potloden e.d. gekocht.

Voor meer informatie en contact klik hieronder.

Categisatie

Tijdens de wintermaanden (eind september t/m maart) wordt wekelijks catechisatie gegeven aan onze jongeren. Dat wil zeggen: onderwijs vanuit Schrift en Belijdenis. Alle jongeren vanaf 12 jaar zijn hartelijk welkom. Het is van heel groot belang dat jongeren vertrouwd gemaakt worden met de fundamenten van ons geloof. Psalm 78 laat heel duidelijk de noodzaak en het doel van het geloofsonderricht zien. Het komt erop aan dat onze jongeren Gods daden niet vergeten, Zijn geboden bewaren en vooral ook, dat zij hun hoop op God leren stellen.

Klik hieronder voor meer informatie:

Iedere week club!

Wist je dat er vanaf begin oktober tot eind maart heel veel tieners zijn te vinden in Eben-Haëzer? Want dan is er club. En die club is er ook voor jou!

Woensdagavondclub | groep 7 en 8 | van 18.30 uur tot 19.45 uur Vrijdagavondclub | 12 en 17 jaar | Van 19.30 uur tot 21.30 uur Zaterdagmiddagclub | groep 3 t/m 6 | 13.30 uur tot 15.00 uur

Kom gerust eens een keer kijken, grote kans dat je de volgende keer weer komt!

Person.svg

Rosalie

Leiding zaterdagmiddagclub

Dick van Eckeveld

Jeugdouderling Wijk 2