Menu Sluiten

Jeugd | 0 - 17 jaar

Binnen onze gemeente organiseren we diverse wekelijks diverse activiteiten voor kinderen en jongeren, voor alle leeftijdsgroepen!

Jeugd

Als gemeente willen we een veilige en vertrouwde omgeving bieden voor kinderen en jongeren. Daarom zijn er voor alle leeftijdsgroepen catechisatie, clubs en verenigingen. Hier kom je kinderen uit je klas, vrienden en vriendinnen, vast ook tegen!

Ook in de vakanties organiseren we activiteiten zoals een kamp voor de Vrijdagavondclubs en Vakantie Bijbel Week.

Daarnaast zijn er eens in de zoveel tijd ook themadiensten voor jongeren.

"We lezen in de Bijbel en we leren meer over de Heere Jezus. Je moet erbij zijn, want het is altijd heel erg gezellig!" "We doen lekker veel spelletjes, het is gezellig en we zingen samen. Ook hebben we wel eens leuke, speciale thema-avonden."

Estelle, Jolinde & Daphne, Noah & Nathan

Bijdrage clubs

Kinderoppas op zondagmorgen

Klik hieronder voor meer informatie en contact.

Categisatie

Tijdens de wintermaanden (eind september t/m maart) wordt wekelijks catechisatie gegeven aan onze jongeren. Dat wil zeggen: onderwijs vanuit Schrift en Belijdenis. Alle jongeren vanaf 12 jaar zijn hartelijk welkom. Het is van heel groot belang dat jongeren vertrouwd gemaakt worden met de fundamenten van ons geloof. Psalm 78 laat heel duidelijk de noodzaak en het doel van het geloofsonderricht zien. Het komt erop aan dat onze jongeren Gods daden niet vergeten, Zijn geboden bewaren en vooral ook, dat zij hun hoop op God leren stellen.

Klik hieronder voor meer informatie:

Iedere week club!

Wist je dat er vanaf begin oktober tot eind maart heel veel tieners zijn te vinden in Eben-Haëzer? Want dan is er club. En die club is er ook voor jou!

Woensdagavondclub | groep 7 en 8 | van 18.30 uur tot 19.45 uur Vrijdagavondclub | 12 en 17 jaar | Van 19.30 uur tot 21.30 uur Zaterdagmiddagclub | groep 3 t/m 6 | 13.30 uur tot 15.00 uur

Kom gerust eens een keer kijken, grote kans dat je de volgende keer weer komt!

Dick van Ekkeveld

Jeugdouderling Wijk 2

Rosalie van Ekkeveld

Leiding Zaterdagmiddagclub