Stamppottenbuffet

Op vrijdagavond 19 januari is het weer zover, het stamppotbuffet! Vorig jaar was het een groot succes, daar hopen we dit jaar weer op! De opbrengst is voor de Oekraïne. Zoals we de berichten daarover volgen, is het jammer genoeg, nog erg hard nodig!
Op de avond zelf komt er ook een jongeman uit de Oekraïne. Hij is hier naar toe gevlucht en komt vertellen over de situatie in zijn land. Hij kan ook heel goed zingen, dus daar mogen we ook naar luisteren.
Een stamppotbuffet, zonder stamppotten, dat is onmogelijk!
Vandaar onze vraag….wie zou er voor deze maaltijd een stamppot willen maken voor 8 personen? Bent u/ jij beter in het maken van een nagerecht is dat ook prima! Ook voor 8 personen graag.
De maaltijd begint om 18.00 uur, vanaf 17.30 uur inloop. De stamppotten/ nagerechten kunt u voor die tijd gewoon mee nemen en op de tafels zetten. Ook graag zelf borden en bestek mee nemen, kopjes en glazen hoeft niet.
Opgeven kan bij Anja Spek 0618310075 of bij Jeannette Kroon 06 22365319, graag uiterlijk 13 januari. Of per mail jeannettekroon@planet.nl Je mag ook gerust komen, zonder stamppot gemaakt te hebben, maar dan ook wel opgeven. Iedereen is van harte welkom! We hopen zo op een hele fijne avond met elkaar!
Anja Spek, Cokky de Visser, Jeannette Kroon

Bart Lijbers.png

Bart Lijbers

Scriba Wijkgemeente 1

Henco van de Weerd.png

Henko van de Weerd

Scriba Wijkgemeente 2

Jeannette Kroon.png

Jeannette Kroon

Coördinator kosterswerk