Open middag en aanmelding Koningin Beatrixschool

Beste ouders, wordt uw kind dit schooljaar of volgend schooljaar 4 jaar? Dan mag hij of zij naar de basisschool! U bent samen met uw kind van harte welkom op onze open ochtend op woensdag 7 februari van 9.30 tot 11.30 uur. U kunt deze ochtend gewoon binnenlopen. We ontvangen u graag via de hoofdingang (aan de kant van de parkeerplaats aan de Rehobothstraat). Er staat een kopje koffie/thee en limonade voor u en uw kind klaar!
U kunt kennis maken met de directeur en/of coördinatoren. Daarnaast is er gelegenheid om een kijkje te nemen in de kleuterklassen en de rest van de school. U krijgt deze ochtend een schoolgids en aanmeldingsformulier mee naar huis.
Op onze website vindt u meer informatie. Heeft u al een keuze voor onze school gemaakt, dan kunt u ook een aanmeldingsformulier downloaden op www.kbskootwijkerbroek.nl De formulieren zijn ook verkrijgbaar op school. We hopen dat u uw kind z.s.m. wilt aanmelden bij ons op school i.v.m. het samenstellen van de groepen voor volgend schooljaar.
Koningin Beatrixschool, Kosterijweg 7, 3774 BG Kootwijkerbroek, Tel. 0342-442000