Biografie te koop van Jaap van den Top

Jaap van den Top, geboren en getogen als boerenzoon in Kootwijkerbroek.
We kennen hem, omdat onze kerkelijke gemeente hem en zijn gezin jaren ondersteunden, toen hij uitgezonden was. Hij had een roeping voor Noord-Afrika, zijn hart lag bij de Berbers. Als hij op familiebezoek in Nederland is, probeert hij nog vaak een zondagse dienst mee te maken in Kootwijkerbroek.
In oktober 2010 mochten we met hem meereizen, met een groep vanuit onze gemeente, waar we iets mochten zien van zijn genegenheid en betrokkenheid tot dit Marokkaanse volk. Hoe hij snel contact maakte, omdat hij hun taal sprak, maar ook evangeliseerde, zomaar onderweg, waar de gelegenheid zich voordeed. Zijn drang om te getuigen waar zijn hart zo vol van zit. Het werd een indrukwekkende reis!
Er is nu een biografie over zijn leven geschreven, sinds kort vertaald in het Nederlands. U/jij kunt een exemplaar bestellen, voor jezelf of misschien om cadeau te doen! Het boek kost €15,-. Stuur een mail naar coba@polweb.nl met aantal, naam, adres, telefoonnummer en/of je contant wilt betalen of het bedrag wilt overmaken. Ik neem dan contact met u/jou op. Met hartelijke groet,
Coba van de Pol