Actie voor Rwanda

In augustus vertrek ik (Evert van den Brink, uit Stroe) voor 3 weken naar Rwanda met de christelijke organisatie World Servants, om daar te bouwen aan een distributiecentrum voor boeren. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van voedsel in deze regio verbeterd en boeren een eerlijkere prijs kunnen vragen voor hun producten. Op dit moment worden hun gewassen namelijk in een keer opgekocht door een grote partij voor een minimaal bedrag. Door het bouwen van dit centrum willen we dus de handelsketen eerlijker maken. Alle informatie over dit project is te vinden op https://www.worldservants.nl/rwanda/RW124
Om geld op te halen voor deze reis, de materialen en alle andere benodigdheden voer ik een actie waarmee we in samenwerking met Bakkerij Waal paasstollen verkopen. Deze worden op Goede Vrijdag (29 maart) thuisbezorgd.
Prijs:1 voor €15,- of 2 voor €25,- waarvan je er eentje doneert aan de voedselbank. Bestellen kan via de website geef.ws/paasbrood, via Whatsapp +31641254133 of via de mail evertvdbrink@hotmail.com.

Bart Lijbers.png

Bart Lijbers

Scriba Wijkgemeente 1

Henco van de Weerd.png

Henko van de Weerd

Scriba Wijkgemeente 2

Jeannette Kroon.png

Jeannette Kroon

Coördinator kosterswerk