Aandacht voor elkaar

In onze gemeente is het belangrijk dat we omzien naar elkaar. Dit betekend dat we met elkaar meeleven in goede en nare tijden. Zo willen we als PPB-team van onze gemeente, starten met aandacht geven aan mensen die in rouw verkeren. Het overlijden van een geliefde heeft vaak zoveel impact op het leven van de mensen die achterblijven. Bij mensen in rouw staat hun leven vaak op de kop.
Pastorale bezoeken worden gebracht door dominee en kerkenraad, maar ook na een halfjaar zitten mensen nog vol in hun rouwproces waarbij de omgeving allang weer de draad heeft opgepakt.
Wij willen juist dan graag met u meeleven en klaarstaan met een luisterend oor of een adviserend gesprek. Wij nemen na omstreeks een halfjaar telefonisch contact met u op om vrijblijvend een afspraak met u te maken, dit alleen als u daar behoefte aan heeft. Bedenk dat delen, helen kan zijn en wij graag vrijblijvend iets voor u willen betekenen.
Een ander aandachtspuntje is als gemeenteleden zorgen of problemen bij andere gemeenteleden zien en denken daar kan ons PPB team iets voor betekenen, dan mag u dat ons doorgeven.
Voor de duidelijkheid, het PPB team bestaat uit gemeenteleden die graag een luisterend oor willen bieden en naast u willen staan en u misschien een eindje op weg kunnen helpen.
Voor meer informatie kunt u terecht via tel 06-38902160 of via de mail ridavantriest@gmail.com