Renovatie Eben-Haëzer

Deze week was een gedenkwaardige week. We zijn van het gas af!. De verwarmingsketels werden afgekoppeld en de gaskraan dichtgezet. Het contract kan opgezegd en Liander kan de meter verwijderen. (Dat zal wel even duren. De meter in de kerk zit er ook nog!) De verwarming kan dus tot eind van de zomer niet meer aan.
Verder werd er doorgewerkt met het rachelwerk om het plafond mooi strak te krijgen. Er werd gewerkt aan de knieschotten en er werd een aparte ruimte gemaakt voor de WTW installatie. Deze komt boven aan de trap vanaf zaal C achter de oude deuropgang. In de kelder staan de ontvochtigers te draaien en werden de kieren tussen de gipsplaten dichtgestreken. De deuren kunnen hier ingehangen. Verder is het hier wachten op de tegelzetter. Boven werden al wat nieuwe stopcontacten gemaakt. We hadden vorige week weer een vergadering van de renovatiecie. Wellicht gaan we de entree toch nog wat veranderen met hogere deuren met meer glas. We blijven zo nadenken. De keukens werden goedgekeurd en kunnen besteld.
Het is allemaal veel werk, maar langzaamaan komen we toch steeds verder, dankzij de hulp van de vrijwilligers. De foto’s vindt u weer in het digitale kerkblad.
We zijn nog op zoek naar een aantal mannen of vrouwen om te schilderen en te sausen. Ook al heb je door de week maar een uurtje of drie tijd over, we kunnen je goed gebruiken. Wel is het fijn om het werk over de dagen te verdelen. Daarom: meld je aan. Dat kan per mail hansvanhunen@pknkwb.nl of telefonisch 0646792067. We rekenen op je.