Renovatie Eben-Haëzer

Dinsdag 2 april gaan we eindelijk beginnen met de renovatie. Dinsdag starten we met alles leeghalen. Als het goed is komen er twee afvalcontainers. Veel kan naar de opslag gebracht worden. Tafels stoelen, banken kasten etc. Alles wat de Kootjebroekse markt nog kan gebruiken moet bewaard. De rest van de spullen op zolder en in de kelders kan weg. Bijna alle bankstellen kunnen weg. Veel bankstellen zijn in de loop der jaren gedoneerd door gemeenteleden. Wellicht kunnen zij hun bankstel weer ophalen en evt. zelf naar de Otelaar brengen. Hier mag je per persoon maar één bankstel brengen. Er moeten bouwhekken geplaatst etc. etc. We kunnen dus best veel hulp gebruiken, liefst ook met grote aanhangers voor het vervoer.
Als het leeg is kunnen alle knieschotten boven en de wanden in de kelder verwijderd worden zodat, na het plaatsen van isolatiemateriaal, de ventilatiekanalen geplaatst kunnen worden.
De nieuwe dakramen worden ook op 2 april al geleverd. Volgens planning worden die op 6 april geplaatst. De nieuwe lichtkoepels op de kompaszolder volgen later.
’s Avonds dus de informatie avond. Inloop vanaf kwart voor 8. Eerst de presentatie van de plannen en wat meer informatie over de materialen waarmee het weer ingericht gaat worden door Marieke Everardus. Daarna is er gelegenheid om in groepen rond te lopen en ter plekke te kijken wat er gaat veranderen. Ook daar is iedereen welkom.
Als jong en oud de handen uit de mouwen steekt moet het vast wel lukken! Alvast bedankt voor ieders inzet.