Renovatie Eben-Haëzer

Dinsdagavond 2 april is er een informatieavond over de renovatie van Eben-Haëzer. Iedereen is van harte welkom. Inloop vanaf kwart voor 8. Deze avond willen we u bijpraten over onze plannen en de planning van de bouw. Marieke Everardus, onze binnenhuisarchitect wil dan meer vertellen over de materialen en de kleuren waarmee het gebouw ingericht wordt. Na de presentatie, kunnen we in groepen het gebouw door om per ruimte te horen wat er gaat veranderen. Inmiddels staan ook de laatste tekeningen op de website van de kerk. Dan kunt u hier alvast naar kijken.
In principe beginnen we de weer in april met de bovenverdieping en de kelders. Eerst het isoleren van de wanden, daarna de aanbrengen van alle buizen voor de ventilatie van alle ruimtes. Ook de ruimtes beneden zullen daar alvast op aangesloten worden.
Als alles boven af is gaan we beneden verder. Het zal wel passen en meten worden. Eerst moeten b.v. de kinderoppas en bijbelklassen beneden passen. Daarna in de gerenoveerde ruimtes boven via de trap in de zijingang. We hopen dat dit gaat lukken.
In de week van 15 april worden er vier grondboringen uitgevoerd bij het pad achter EH voor de twee nieuwe warmtepompen.
In het najaar wordt de hele begane grond aangepakt en komt de nieuwe keuken in wat nu zaal A is. Dan wordt het dus ook passen en meten! We hebben een coördinator van de bouw bevonden. Dat wordt Elbert Top. Hans van Hunen gaat de vrijwilligers coördineren.