Renovatie Eben-Haëzer

Er is weer een drukke week achter de rug. We hebben dinsdagavond weer vergaderd en hebben dus weer nieuws. Het belangrijkste is dat wij een Open Middag willen organiseren, voor belangstellenden, vrijwilligers en met name voor jeugdouderlingen/ clubleiding, leiding kinderoppas en Bijbelklas. De open middag is op 27 juli ’s middags van 13.30-15.00u. We hopen dat dan de beide nieuwe trappen geplaatst zijn. Iedereen kan dan de bovenverdieping en de kelder bekijken en na gaan denken over de inrichting ervan. Banken/ tafels/ statafels/ tafeltennistafel etc. Ondanks de vakantie hopen we toch veel gemeenteleden te ontmoeten. We willen juist ook gemeenteleden oproepen, die zich opgegeven hebben als vrijwilliger, of dit nog willen doen. Dan kan er bekeken worden wat er allemaal nog moet gebeuren. We zijn momenteel met name op zoek naar schilders en sauzers. Dus als u een beetje handig bent, loop dan een keer naar binnen en kijk wanneer u kunt helpen.
Inmiddels is het toilet beneden en de vloer betegeld. Boven is Jan Willen Hogendoorn nog bezig met het toilet op de kompaszolder. Er wordt gewerkt aan het maken van een gat in de podiumvloer om gelijkvloers bij de lift te kunnen komen. Er wordt hard geschilderd en gesausd, maar er is ook nog ontzettend veel te doen.
Op zondag 1 september is de eerst bijbelklas op zolder. Er zijn daar twee mooie ruimtes voor, die bereikbaar zijn vanaf de zijingang. De kinderoppas is dan in de kelder en wellicht toegankelijk via de noodingang bij het zendingshuis. Waarschijnlijk komt de lift wat later. Dat is jammer, want boven in de vergaderkamers is ruimte voor de baby’s. Hierover zal nader overlegd worden met de kinderoppas.
18 juli worden de keukens in de kelder en op de oude kompaszolder geplaatst.
Denkt u nog aan de actiezaterdagen op 10 en 17 augustus en aan het overmaken van een bijdrage voor het renovatiewerk? We zijn er nog niet en moeten ook nog evt. tegenvallers kunnen opvangen!
De foto’s vindt u weer in het digitale kerkblad.