Ochtendvrouwenkring met spreekster Marleen van der Hoeven

De volgende ochtendvrouwenkring zal zijn op D.V. 28 februari 2024. Er zal dan een spreekster komen: Marleen van der Hoeven. Zij zal spreken over het onderwerp: ‘Help waar blijft de tijd?!’.
Voor veel mensen is omgaan met tijd een grote uitdaging. Op woensdagochtend 28 februari 2024 ben je van harte welkom bij de lezing van Marleen van der Hoeven (Van der Hoeven coaching | communicatie) over dit onderwerp. Marleen prikkelt je tijdens haar interactieve lezing om na te denken over prioriteiten, omgaan met verzoeken en verwachtingen, grenzen en stille tijd. Ze wil je uitdagen meer grip te krijgen op je tijd. Ze geeft je daarvoor handige handvatten en tips die ze zowel uit de Bijbel als uit (christelijke) timemanagementboeken heeft gehaald.

Om 8.45 uur staat de koffie klaar, om 9.15 uur beginnen we. Om ongeveer 11.30 uur sluiten we de ochtend af. De ochtend zal gehouden worden in Eben-Haëzer zaal C. Deze ochtend wordt opgenomen en is later terug te luisteren via kerkdienstgemist.nl. Live kun je ook mee luisteren via kerkdienstgemist.nl. Aan deze ochtend zijn geen kosten verbonden. Er is wel een collecte voor de onkosten.
Ook de kinderen zijn welkom. Zij vinden een plekje achter in de zaal. Graag zelf een oogje in het zeil houden bij de eigen kinderen. Groet,
Dikkie, Adrianne, Elisabeth, Marieke, Mieke

Person.svg

Marieke Klok - Heij

Secretaris OVK