Kinderoppas en bijbelklas

Komende zondag gaat de nieuwe opzet bij de kinderoppas en bijbelklas van start.

De kinderen van de basisschool in groep 1 en 2 gaan met hun ouder(s)/verzorger(s) de kerk in. Na het gebed en voor de schriftlezing zal er een kinderlied worden gezongen waarna de kinderen naar de kelder in Eben-Haëzer gaan.

Voor de kinderen van groep 3 en 4 is er een bijbelklas, zij vertrekken tegelijk met de kinderen van groep 1 en 2 en gaan naar de oude kompaszolder. Na het lied wat wordt gezongen als amen op de preek komen de kinderen van groep 3 en 4 terug in de kerk en gaan terug naar de plek waar ze zaten. De kinderen van groep 1 en 2 blijven dus bij de kinderoppas.

Beide groepen worden in de hal achterin de kerk opgewacht door de leiding en gaan samen met hen naar Eben-Haëzer. Hier krijgen zij hun eigen programma volgens de op hun leeftijd afgestemde methode van de HGJB.

Een aantal keren per jaar zal er, naast het lied, ook een kindermoment zijn waarin onderdelen van de eredienst worden uitgelegd die in de Bijbelklas verder worden besproken. Alle informatie is ook te vinden op de website via de tag kinderoppas.

Person.svg

Jannêt Hols

Organisator kinderoppas

Person.svg

Bea van de Bosch

Organisator Bijbelklas

Lisette Happel.png

Lisette Happel

Organisator kinderoppas