Programma Kootjebroeksemarkt

Programma van de Kootjebroeksemarkt op het kerkplein, Veluweweg 84.

Datum: 15 juni 2024 van 09.00-15.00 uur.

09.00 start van de marktverkoop
09.00-15.00 de kerk is open
10.00, 11.00, 13.00, 14.00 muziek/sing-in in de kerk
11.30 veiling
15.00 trekking van de prijzen voor kleurplaten en puzzels
15.00 trekking van winnende nummer van halsketting
15.00 einde van de markt

Wat is er allemaal te doen op het kerkplein?
Kramen met spullen, die een tweede leven verdienen. O.a. boeken, elektra, gereedschap, kerstspullen, tweedehands kleding, potten en pannen, servies, glas en nog veel meer.
Terras om elkaar te ontmoeten met koffie en iets lekkers, patatkraam, oliebollenkraam en hamburgers van de barbecue.
De lucht in met een kraan om Kootwijkerbroek van boven te zien.
De Oekraïne commissie verkoopt snoep, fruit, eieren, noten en taartjes. Kinderen kunnen bij de kraam een vaderdagcadeautje maken, de kleurplaat en puzzel van school inleveren en er is een grabbelton.
Sing-in en naar muziek luisteren om 10.00,11.00,13.00 en 14.00 uur in de kerk. De zendingscommissie heeft een kraam met veel informatie over het werk van de GZB en de laatste informatie over de zendingswerkers, waar we als kerkelijke gemeente mee verbonden zijn.
Voor de kinderen zijn er luchtkussens, lolly trekken, grabbelen, tekentafel en schminken.
Om 11.30 uur is het tijd voor de veiling. Zeer diverse stukken, beschikbaar gesteld door ondernemers uit Kootwijkerbroek.
En wie wordt de nieuwe eigenaar van een gouden halsketting? Tijdens de markt worden er bonnen verkocht, €10.- per stuk. Aan het eind van de markt om 15.00 uur wordt uit de verkochte bonnen 1 naam getrokken. Een unieke kans op een prachtig halssieraad, beschikbaar gesteld door de plaatselijke goudsmid.
Parkeergelegenheid is er in het weiland tegenover het kerkplein en de fiets kan gestald worden in vakken langs de weg Betalingsmogelijkheden: contant, QR-code of met muntjes. Bij de infostand kunnen de muntjes gekocht worden. Hier is pinbetaling mogelijk. Binnenkort zit er een folder van de Kootjebroeksemarkt (met dank aan de sponsoren) bij u in de brievenbus, de moeite van het lezen en bekijken waard. Niet vergeten om de kleurplaat en de puzzel in te leveren bij de infostand op de markt!
Welkom op het kerkplein, we hopen op goed marktweer en mooie ontmoetingen.

Bertha van de Kuilen.png

Bertha van de Kuilen

Coördinator Kootjebroekse markt