Ouderencontactmiddag

Woensdagmiddag 10 januari bent u van harte welkom op de ouderencontactmiddag in De Essenburcht. Op deze middag staat het werk van organisatie ‘Wycliffe’ centraal. Vanaf 14.45 uur verwelkomen wij u met een kopje koffie of thee. Ds. C.G. Visser verzorgt deze middag de meditatie.
Na de pauze neemt verhalenverteller Bart Sikkema ons op een leuke en inspirerende manier mee op reis naar de meest bijzondere plekken in de wereld waar Bijbelvertaalwerk verandering brengt in levens van mensen.
‘De mensen die ik in het buitenland bezoek hebben nog geen Bijbel in hun eigen taal. Tijdens mijn reizen maak ik fotoreportages en aan hand van deze foto’s vertel ik de verhalen van deze mensen.’
Voor ons is het heel normaal dat wij de Bijbel in onze eigen taal kunnen lezen. Voor veel mensen op de wereld geldt dat niet. Daarom willen wij dit werk financieel steunen en zal er deze middag speciaal een collecte worden gehouden voor het Bijbelvertaalwerk. Van harte bevelen wij deze collecte bij u aan!
Komt u ook? En mocht u vervoer nodig hebben, er staan mensen voor u klaar om u op te halen en thuis te brengen. Wilt u hier gebruik van maken? Bel dan van te voren 06-17011433 om u aan te melden.
Iedereen is welkom, Neem gerust iemand mee! Hartelijke groet,
Harriëtte, Margriet, Janneke