Alpha

Afgelopen jaar, gedurende februari t/m mei was de Alphacursus. We waren met een groep van 8 cursisten en hebben een heel goed seizoen mogen beleven. Langs deze weg willen we iedereen bedanken die heeft meegeleefd en heeft bijgedragen d.m.v. gebed en de koks voor het koken van de heerlijke maaltijden.
Ook in 2024 hopen we weer met een Alphacursus te starten.
In de cursus worden basiselementen van het christelijk geloof behandeld. Wie is Jezus, waarom bidden we? Wat geloof je eigenlijk als je Jezus volgt?
De eerste cursusavond staat gepland op woensdag 6 maart, om 19.00 uur in Eben-Haëzer. We beginnen dan met een gezamenlijke maaltijd, gekookt door vrijwilligers uit onze gemeente. Daarna zingen we wat liederen en luisteren we naar een inleiding. Het grootste deel van de avond besteden we aan het spreken over het thema van die avond. Er is ruimte voor het delen van je vragen, twijfels, je ervaringen, want de avonden vinden plaats in een vertrouwde, veilige setting.
Ervaringen van eerdere cursisten zijn te vinden op de website, onder het kopje Informatie, en dan Alphacursus.
Weet u/jij iemand wie interesse heeft in de Alphacursus? Nodig hem/haar uit! Of bent u/jij zelf geïnteresseerd? Of wil je graag bijdragen door een keer te koken? Geef je op bij Jos Ansink 06 8119 5848 of via alpha@pknkwb.nl.
Het Alphateam

Jos Ansink

Contactpersoon Alphacursus