5 februari inschrijven voor vrijwilligerswerk renovatie EH

Vorige week hebben we gevraagd om u te melden als u van plan was een wat grotere gift te willen geven voor de renovatie. Deze week willen we ons richten tot de gemeenteleden, die graag een handje willen helpen!
Ons tijdpad loopt, door het splitsen van het werk, wel tot eind van het jaar en veel werk kan door vrijwilligers gedaan worden.
We kunnen eigenlijk iedereen gebruiken. We zoeken timmerlui, schilders, slopers, schoonmakers en gemeenteleden, die voor koffie en een koek zorgen. Ook zoeken we vrijwilligers, die meehelpen om voor 1 april Eben-Haëzer leeg te maken.
Op 5 februari gaan we wat toelichting op het werk geven, waarna u kunt aanmelden voor de diverse werkzaamheden. Later hoort u dan wanneer we uw hulp kunnen gebruiken. U kunt ook aangeven welke dagen van de week u wel kunt en welke niet. We werken ook op zaterdag.
We beginnen met de voorbereidingen voor de installaties. Boven moet het leeg met verwijderen van knieschotten, ook willen we overal isolatie aanbrengen tegen de schuine wanden. In de kelder kunnen alle tussenwanden weggehaald. Dan kan BKL zijn gang gaan. De avond begint om 20.00u Hopelijk zien we u daar. (Dit geldt natuurlijk ook voor jongeren!)